De vegades em pregunto pels kilòmetres que recorren les coses des de la seva producció fins arribar a les nostres mans. Poc ens podem imaginar, per exemple, que el calçat o la roba que portem puguin haver estat fabricades a la Xina; l’estora de casa a l’Índia o que els kiwis o els plàtans que mengem vinguin de l’altra punta del món. Posaré un exemple més concret: uns xorissos, sense anar més lluny. Han estat fets a Ponferrada, han viatjat a través d’un missatger a Sabadell, d’allà a Lleida, de Lleida han volat a Istanbul i d’Istanbul a El Cairo, on els hem pogut gaudir acompanyats d’una ampolla de vi. En total, uns cinc mil kilòmetres de viatje xorisser abans d’arribar als nostres estómacs. Així de ràpid de dir! Doncs, a tots els que heu participat en el procés de fer-los arribar fins aquí, moltes gràcies. Els hem gaudit d’allò més.sábado, 10 de abril de 2010
De León al cel
De vegades em pregunto pels kilòmetres que recorren les coses des de la seva producció fins arribar a les nostres mans. Poc ens podem imaginar, per exemple, que el calçat o la roba que portem puguin haver estat fabricades a la Xina; l’estora de casa a l’Índia o que els kiwis o els plàtans que mengem vinguin de l’altra punta del món. Posaré un exemple més concret: uns xorissos, sense anar més lluny. Han estat fets a Ponferrada, han viatjat a través d’un missatger a Sabadell, d’allà a Lleida, de Lleida han volat a Istanbul i d’Istanbul a El Cairo, on els hem pogut gaudir acompanyats d’una ampolla de vi. En total, uns cinc mil kilòmetres de viatje xorisser abans d’arribar als nostres estómacs. Així de ràpid de dir! Doncs, a tots els que heu participat en el procés de fer-los arribar fins aquí, moltes gràcies. Els hem gaudit d’allò més.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario