sábado, 10 de abril de 2010

De León al cel

De vegades em pregunto pels kilòmetres que recorren les coses des de la seva producció fins arribar a les nostres mans. Poc ens podem imaginar, per exemple, que el calçat o la roba que portem puguin haver estat fabricades a la Xina; l’estora de casa a l’Índia o que els kiwis o els plàtans que mengem vinguin de l’altra punta del món. Posaré un exemple més concret: uns xorissos, sense anar més lluny. Han estat fets a Ponferrada, han viatjat a través d’un missatger a Sabadell, d’allà a Lleida, de Lleida han volat a Istanbul i d’Istanbul a El Cairo, on els hem pogut gaudir acompanyats d’una ampolla de vi. En total, uns cinc mil kilòmetres de viatje xorisser abans d’arribar als nostres estómacs. Així de ràpid de dir! Doncs, a tots els que heu participat en el procés de fer-los arribar fins aquí, moltes gràcies. Els hem gaudit d’allò més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario