jueves, 29 de octubre de 2009

Recepta índia

Alguns de vosaltres m’heu dit que aprengui receptes de cuina índia per poder-les preparar i compartir a la tornada. Doncs vet aquí la primera. Es tracta d’un dels snacks o aperitius més populars i deliciosos per als indis (que no per a mi), anomenat puri. És realment fàcil de preparar i ben segur que teniu tots els ingredients a casa.

Preneu un grapat de cereals, tipus Kellogs, d’aquells que acostumem a menjar per esmorzar amb la llet, i poseu-los en un bol. Afegiu-ne un iogurt, unes quantes cullerades de ketchup, una mica de sal i força picant. Barregeu-lo bé i ja estarà llest per servir. Si el resultat té un gust realment desagradable i repugnant significa que heu encertat a la primera i que teniu bona mà per a la cuina índia.

Ahir, el meu amfitrió em va portar a tastar diferents plats de menjar india i aquest va ser el primer. Aquesta nit no he pogut dormir, fent visites constants al lavabo. Però millor us estalvio els detalls. També els he estalviat al meu amfitrió quan avui m’ha preguntat si volia tornar a fer un altre aperitiu indi. Simplement li he dit que potser millor un altre dia.

Com veieu, la fotografia no és de puri, sinó d'un venedor de fruita al carrer. Com a anècdota us explico que després d'ensenyar-li al protagonista de la image com havia sortit a la foto, m'ha agafat la càmera per ensenyar-li, tot orgullós, a mig carrer. Però, tornant al puri, si algú de vosaltres us decidiu a fer-ho, si us plau, no em deixeu amb la intriga i digueu-me si us ha agradat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario