viernes, 22 de enero de 2010
Àpats
Els àpats tradicionals a la regió de Kerala es fan de la següent manera: el plat és una fulla de palmera sobre la qual el cambrer va abocant els ingredients normals del thali o plat combinat indi. En primer lloc l’arròs i, al seu voltant, verdures, llenties i iogurt. Amb dits es barreja bé i cap a dins! Així és menja a les cases, però també als restaurants, com al de la fotografia. Tot i que menjar amb les mans i en una fulla pugui semblar incòmode, brut o poc higiènic, en realitat, no ho és pas. No cal dir que els “plats” es renten amb aigua abans de fer-los servir, són d’un únic ús i completament biodegradables. Amb una mica de pràctica, menjar amb els dits és fàcil i, fins i tot, divertit. I l’àpat és força econòmic: per 25 rúpies, uns 40 cèntims d’euro, es pot menjar i repetir totes les vegades que es vulgui, fins atipar-se. És clar, l’estalvi en coberts, plats i rentavaixelles s’ha de notar en el preu!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario